ellenrengman.blogg.se

Tenta....

Kategori: Allmänt

Hej!
Otrolig uppdatering, jag vet! Men jag har faktiskt varit på ett ställe utan internet hela helgen+måndag och dessutom skrivit en konstigt nog inte alltför svår historiatenta. Har 1 timma och 10 min på mig, men jag tror jag skickar in den nu så att jag har lite marginal...hrmm.. :)
Långt inlägg om helgen+diverse lovas imöra!

Pusshaj!
 
P.S Vuxenpoäng for saying tenta!
 

För mycket...

Kategori: Allmänt

Kent, Melissa och Ballerinakex. Alldeles för lite historiaskrivande.... SUCK!

Bilder från helgen

Kategori: Allmänt

Har äntligen fått mina tights! ♥ ¡Muy bien!
Absolut fetaste och kungligaste mackan evvah! Sallad, kyckling, bacon och gurka! Måste jag säga något ens? Bara titta på den!!! ♥♥♥
 
Åt en annan macka när jag pratade med Lisen i telefon. Den hamnade uppochner...
 
NÄ nu blir det historiaplugg. Hemtenta tills tisdag! KUL....!
 
PUSSHAJ! ♥

Np och dans

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Hade ju svenska nationella idag. Gick väl bra, men det fanns en fråga som INGEN jag ahr frågat var säker på! Så himla jobbigt. Men nu är den delen över! Har dock en annan del på torsdag...
 
Efter NP hade vi bara matte och sen slutade vi typ halv två! Men satt kvar i skolan med mina goa vänner och pratade om livet... OJ här är vi poetiska! :) 
 
Sedan var det dansdags. Börjar känna av äckelbenhinnorna igen... :( Sen hade jag Mathilda och Lina värsta djupa samtalet om livet, då med! Jag var tydligen på "djupt-samtal-om-livet-humör" idag :)
 
Nu blir det duschen och sängen!
 
PUSSHAJ! ♥

NP

Kategori: Allmänt

Idag taggar vi Svenska Nationella Läsförståelse! Superkul...!

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Hade Momoträning på teatern igår och ska snart iväg dit idag också. Två heldagar med rep, ingen vila här inte!
Jag har drömt OTROLIGT mycket de senaste veckorna, asså inte konstiga saker. Bara mycket. Liksom som jag var uppe på natten också Detta har vart sjukt jobbigt för jag är en sån som alltid tänker igenom mina drömmar på morgonen, och har det vart så mycket att jag nästan fått huvudvärk...:) Haha, nä men tror att jag har varit lite stressad inför föreställningen. Men nu är det över!
 
PUSSHAJ! ♥

BLACKOUT!

Kategori: Allmänt

Nu är det slut! Nu är allt över! Ingen mer BLACKOUT (lögn! vi ska köra på eskon imorn också)... Det har varit en minst sagt känslosam dag idag. Dans för oss innebär verkligen blod, svett och tårar. Vi hade iallafall rökmaskin och strobe! Men... Sådär femtio minuter innan premiär bröt helvetet loss. Orkar inte skriva allt men det löste sig och vi överlevde! 
 
 
Nu ska jag ta den längsta duschen nånsin och sen somnar jag nog rätt fort... 
Den tjusiga sminkningen... Fler bilder kommer!
 
PUSSHAJ! ♥

TAGGARÅ!!

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har vi sprungit fram och tillbaka mellan Östrabo och Sinclair. På Östrabo öpnnade vi en föreläsning och på skolan riggade vi scenen och övade som tokar och satte ljus och grejade...

Men imorn kör vi!!! TAGGA!!!!

PUSSHAJ!

Dans på Etage!

Kategori: Allmänt

Tjenare!
 
Här kommer några bilder från idag, har lånat dem av Ebba! ♥
 
Börjar med den finaste bilden! HAHA mina goingar! ♥
 
Glöm inte att gilla STREAMs sida på Ansiktsboken! 
Pösshaj! ♥

Maj Gosh!

Kategori: Allmänt

Hej! 
Är hemma från Överby nu och ska snart äta efterlängtad mat ♥ Dagen har har redan haft sina plus och framförallt minus...
Började dagen med en #nyttigfrukostjao
 
Skulle sedan ta bussen till Överby. Efter halva tiden (enligt västtrafik) åkte vi förbi Överby... Men fick jag inte gå av.. Jag skulle istället åka till resecentrum, byta till samma buss fast annat nummer, ta den till NÄL och sedan tillslut ta 53:an till Överby. Bara det att 53:an inte går på söndagar....Västtrafik har föreslagit restider för lördagar! Men det såg ju inte jag... Som tur var kom pappa och skjutsade mig ♥ Han fick åka ifrån en skogspromenad till ett köpcentrum, precis vad han ville! Men han stannade och tittade och filmade iallafall!
 
Väl framme på Överby kollade vi lite placeringar och musiken. Sedan när klockan började närma sig ett blev alla sjukt nervösa... Tror aldrig att jag varit så skakis, kunde knappt stå! Det gick bra iallafall, failade lite grann men det var så kul så det gör inget :) Min mardröm att det skulle va tomt slog inte in, som tur var! Okej, det var ju inte smockfullt men ändå :) Slänger kanske in nån bild senare.
 
Hoppas det kommer några fler på Torsdag! 
 
Pusshaj! ♥

Duktiga treor!

Kategori: Allmänt

Hej! ♥
 
Igår var vi på danstreornas slutproduktion. SÅ HIMLA GRYMMA!! Jag vill också va så bra när jag blir stor :) Den var så himla fin, satt nästan och grät i slutet ♥
Otroligt tjusig mobilbild!
 
Blev inte direkt väckt på det bästa sättet idag... Våran ytterdörr gnisslar, så pappa fick för sig att fixa den. NIO på morgonen! Det lät seriöst som någon misshandlade en gris! Väldans roligt att vakna till....
 
Idag blir det torp med syster, och i morgon blir det dans på Etage!!! :) ♥
 
Nu hör jag att pappa har börjat fixa med dörren igen...
 
Pusshaj! ♥

Tagga!

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Om en vecka har vi dansföreställning. Fast vid den här tiden är allt slut. Fattar ni att allt vi har kämpat med sedan jullovet kommer vara över? Det känns helt konstigt. Den senaste veckan har vi övat som tokar och kommer nog göra det dagarna som är kvar. Vi ska köra två små smakprov innan. Ett på en temadag på onsdag, inför HELA Uddevalla Gymnasieskola!! Det är inte så få det!
Och det jag är mest nervös för:
 
WHAT?!?! Ska vi dansa på Etage? Det kommer säkert gå bra med själva danserna, men tänk om ingen kommer och kollar? Eller om det är typ två människor som står där... Näe nu blev jag nervös :)
 
Menmen, nu blir det råplugg på svenskatalet som ska hållas imorn!
 
Pusshaj! ♥

Svenskatal

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Har precis ätit mat efter momoträning, och nu ska jag plugga på mitt tal i svenska. Vi håller på med nationella prov på temat framtiden. Lite svårt och skriva nåt vettigt för man vet ju aldrig vad som händer liksom! :) Men är nog ganska nöjd ändå. Ska prata om mitt favoritämne: MAT! Haha, jag höll mitt förra tal om mat också ♥
 
Förresten är min kära syster hemma från fjällen nu! ♥
 
Pusshaj! ♥

Momo!

Kategori: Allmänt

Tjo! 
 
Tänkte berätta lite om "musikalen" jag är med i. Från början skulle det va en musikal med typ hela Kultruskolan, men det hände något, typ nån grupp som drog sig ur. Så det blev en lite mindre produktion med en teatergupp, typ 8 musikare och 7 dansare. Jag är en av dansarna. Det är i huvudsak en teaterföreställning men musiken och dansen finns där för att liksom förstärka känslan. Fast vi dansare har några repliker ändå! Eller inte alla, de som vill :) Teatergruppen är jätteduktig och teaterläraren kan verkligen få en att våga ha repliker.
Vi dansare känner varandra sen innan genom dansen och har verkligen superkul tillsammans! ♥ Alla vi dansar för Pernilla som har koreograferat danserna till momo. Hon är egentligen mammaledig nu men hon är ändå kvar och jobbar på musikalen, yay! ♥
 
Okej, själva storyn: Momo är en liten flicka som kommer från någonstans. Hon dyker upp i en liten stad och blir bästis med ett gäng människor. Från någon annanstans kommer de grå (spelas av oss dansare) och vill "hjälpa" människorna. De samlar på människornas tid vilket gör människorna otroligt stressade och helt förändrade. 
Slutet har jag inte riktigt fattat än... :)
 
En helt annan sak! Vi har tidigarelagt dansföreställningarna så läraren som ska sköta ljuset kan! WIHO! Asså sån otrolig lättnad man känner nu ♥ Så lättad att jag bjuder på en gammal fin bild....
 
Pusshaj! ♥

"Underbar" dag!

Kategori: Allmänt

Dagen började bra. Tog tåget till Göteborg med några klasskompisar för att handla lite grejer till föreställningen. Solen sken, det var varmt. Tågresan gick bra förutom ett möte med en sur kontrollant. Först gick vi till Buttericks och köpte hattar och handskar, kommer bli ascoolt! Sedan lunchande vi på Donken, haha FANCY! 
Då var vi typ klara så vi gick och kollade lite allmänt. Jag och Frida letade efter en svart långärmad tröja som inte verkade finnas NÅGONSTANS. Men jag hittade en och när jag stod i provrummet så ringde Fridas mobil.... Läraren som skulle sköta vårat ljus på föreställningen hade fått andra planer..... Asså inte okej! Två veckor före kan man ju inte bara ändra sig!! Blir så trött. Hon är den bästa på ljuset ju!!
 
Aja, får hoppas att det löser sig..
 
Pusshaj! ♥

Cilla!

Kategori: Allmänt

Halloj!
 
Snart så bär det av mot Cilla så ska vi baka nåt gott och sedan ut på picknik tror jag ♥ Ska bli så kul att träffa henne!
 
Hörs senare!
 
Pusshaj! ♥

Följ mig på Bloglovin!

Kategori: Allmänt

Dans och Donken

Kategori: Allmänt

Tjenare!
 
Har varit i Herrestad och dansat med ett gött gäng idag. ♥ Vi övvade korrar och gick igenom lite. Snart föreställning ju! Planen var egentligen att åka till skolan och dansa, men det var låst så vi drog till Herrestad som sagt var. Imorgon däremot ska vi till skolan och då hoppas vi på ännu fler goa människor så att vi kan gå igenom allt som behövs :)
Vid halv fyra tog vi bussen till stan igen. Jag och Frida var hungriga så vi gick till Donken med Matthew och Härle och satt där ett tag och hängde. 
 
På onsdag kör vi pluggdejt med Lisen!  Såg på nån shrekfilm för ett tag sen och kom och tänka på Lisen när jag såg Åsnan, såå.... HÄR ÄR HAN! I en fin skärmdump...
 
Pusshaj! ♥

DAns

Kategori: Allmänt

 

Me want!

Kategori: Allmänt

Åhh! Önskar så att jag hade dessa just nu! ♥ Funderar starkt på att köpa dem...
 
 
Pusshaj! ♥